Clicky

Affiliate worden

Wij zijn op zoek naar Affiliates die onze zeepproducten willen promoten.

Wij zijn op zoek naar mensen die onze zeepproducten willen promoten. Via een eigen website of bijvoorbeeld via Twitter, Facebook of Markplaats. 

Wat zijn Affiliates 

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij Zeepjesmaken.nl hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door links op hun website te plaatsen of op andere wijze te promoten. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar Zeepjesmaken.nl een verkoop volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding ( 8% tot 12% van het orderbedrag excl btw) van Zeepjesmaken.nl.

Hoe werkt het precies 

U maakt een Affiliate-account aan, logt na goedkeuring in en maakt vervolgens uw eigen unieke links naar onze zeepproducten. Let op : Als u als affiliate de werkzaamheden bedrijfsmatig aanpakt, dan drijft u in feite een onderneming. Een dergelijke onderneming zult u dan ook moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Zodra u staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, ontvangt de Belastingdienst een signaal dat u een onderneming drijft. Dat betekent ook dat u een BTW-nummer ontvangt. Dit BTW-nummer vult u ook in bij het aanmaken van het Affiliate account.

Aanmelden als Affiliate is erg eenvoudig. Doorloop de volgende stappen om uw eigen affiliatelinks aan te maken.

Deze uitleg dowloaden als PDF 

Stap 1: Affiliate account aanmaken (éénmalig)

Uw aanvraag wordt door ons behandeld en uw aanvraag wordt binnen 24 uur goedgekeurd. U ontvangt een email zodra uw account is goedgekeurd.

 

Stap 2: Affiliate links aanmaken

Vervolgens kunt u via de bovenstaande link inloggen als Affiliate en aan de slag gaan. Na het inloggen verschijnt het onderstaande scherm.

  • klik op “Affiliate Tracking Code”

Vervolgens bepaalt u welke producten uit de webwinkel van Zeepjesmaken.nl u wilt promoten.

  • vul onder 'Tracking Link Generator' een deel van de productnaam in om een keuze te maken.

  • kies het gewenste product, waarna uw eigen unieke link wordt gemaakt (zie onderstaande afbeelding)

Link gebruiken

De unieke link kunt u selecteren en kopieren door er op te dubbelklikken. Vervolgens kunt u de link plaatsen op uw eigen website of bijvoorbeeld Markplaats, Twitter en Facebook. 

Zodra een bezoeker via uw link Zeepjesmaken.nl bezoekt en het betreffende product direct of binnen een maand aanschaft ontvangt u een commissie van minimaal 8% van het orderbedrag. Zodra Zeepjesmaken.nl de order naar de klant heeft verzonden, wordt uw commissie aan uw tegoed bijgeschreven en ontvangt u daarover een email.

Uitbetaling commissie

Elke eerste week van de maand vindt uitbetaling plaats. De uitbetalingsdrempel is €25,- Als u deze betalingsdrempel nog niet heeft gehaald, vindt uitbetaling plaats zodra de betalingsdrempel is bereikt.

Commissievergoedingen

De commissievergoeding bedraagt 8%. Bij een commisiebedrag van in totaliteit €500,- wordt de commissie verhoogd met 1% (tot maximaal 12%) 

Deze uitleg dowloaden als PDF 

Design: Shoptrading