Clicky

Betalen & Bezorgen

Verzendkosten
Per bestelling berekenen wij €5,50 administratie- en verzendkosten voor pakketpost . Klanten uit België betalen €6,50. Bestellen onder rembours is helaas niet mogelijk. Bij bestelling van grote aantallen gelden aangepaste verzendkosten. Neemt u daarvoor contact op met onze klantenservice via info@shoptrading.nl of tijdens kantooruren telefonisch via 0118-764050.
 
Levertijd
Alle aangeboden artikelen zijn of op voorraad of maken wij zelf voor u op maat. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling doorgaans binnen 2 werkdagen klaargemaakt, gecontroleerd, ingepakt en verzonden. Wij doen ons uiterste best om de aangegeven levertijd, van 2 werkdagen na ontvangst van betaling, te realiseren. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn binnen 30 dagen, om welke reden dan ook, ontvang je hierover bericht. Je hebt in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren, tegen terugbetaling van de reeds betaalde order. Uiteraard hebben wij geen invloed op interne afhandeling bij PostNL!
 
Bezorging
De artikelen die u hebt besteld, worden door PostNL bezorgd op het door u opgegeven afleveradres. Indien u niet thuis bent, zal de vervoerder het pakketje bij de buren aanbieden. U ontvangt dan een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Als dat ook niet lukt dan probeert de vervoerder het op een later tijdstip een tweede keer. Als aflevering uiteindelijk niet mogelijk is, kunt u binnen drie weken de zending op het postkantoor afhalen.
 
Retourneren
Alle verkopen zijn definitief. Wij inspecteren alle bestelde artikelen op onvolkomenheden of beschadigingen voordat deze naar u worden verzonden. Wij accepteren defecte of beschadigde artikelen indien u ons binnen 72 uur na ontvangst heeft ingelicht. Stuur een email voor instructies.
Post NL
Design: Shoptrading