Clicky

Zeepgiet pakketten

Niets is zo eenvoudig dan kant-en-klare zeepfiguren kopen in allerlei vormen en kleuren. Daarvoor verwijzen we je graag naar deze pagina van onze webwinkel. Wil je echter alle creatieve vrijheid in eigen hand houden, dan raden we je aan te kiezen voor onze zogenaamde zelfgietpakketten. Daarmee maak je met behulp van de meegeleverde zeepmallen en geur- en kleurstoffen zelf de mooiste zeepfiguren en zeepkettingen.

Hoe werkt e.e.a.:

Met behulp van de meegeleverde instructies leer je zeep smelten, voeg je 1 of meer basiskleuren (rood, groen, blauw) en geurstoffen toe en giet je de gesmolten zeep in de zeepmallen. Na ongeveer 30 minuten is de zeep voldoende hard geworden. Afhankelijk van het gekozen pakket kun je de zeepvormen gebruiken voor het maken van zeepketingen.

Onze gietpakketten:

Pakket A :  Compleet gietpakket (voor 4, 6 of 12 personen) voor het zelf smelten, geuren en kleuren van zeep en het maken van zeepfiguren. Deze zeepfiguren kun je vervolgens m.b.v. het meegeleverde koord, boortjes, kralen en eindhanger gebruiken voor het maken van zeepkettingen.

 Bekijk onze video-instructie en leer zelf zeep gieten 

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Producten 1 t/m 8 van 8 (1 pagina's)
Producten 1 t/m 8 van 8 (1 pagina's)
Design: Shoptrading